1000 nordmenn til OL

For tre år siden fikk vi en vill ide. Vi ville seile et vikingskip til OL i England for å takke britene for at de gav oss evangeliet for 1000 år siden. Som en del av vår takk, ville vi ha med oss 1000 personer for å arbeide sammen med lokale kirker under OL.

Siden ideene først kom på bordet, har vi jobbet jevnt og trutt med å se visjonene flytte seg fra tegnebrettet til virkelighet. Nå er det bare et halvt år til OL begynner, og sammen med 13 andre medarbeidere er jeg i Newcastle for å planlegge sommerens store event.

I går kveld møtte vi med et femtitalls kirkeledere i Newcastle. Organisasjonen More Than Gold hadde invitert til et informasjonsmøte, hvor vi fikk lov til å presentere våre planer. Det ble en fantastisk kveld, hvor vi virkelig opplevde å bli ønsket velkommen til Newcastle av menighetene som var representert på møtet. Menighetene har blant ansatt to personer som nå skal jobbe for fullt med å koordinere sommerens aktiviteter.

Nå er det opp til oss å rekruttere 1000 nordmenn til å bli med. Allerede er det nesten 10 ungdomsgrupper som har meldt seg på, i tillegg til mange enkeltpersoner og noen familier. Det er langt til 1000… men jeg tror vi skal klare det.

Mer info? Gå til www.oliengland.no


Comments

2 responses to “1000 nordmenn til OL”

  1. Det blir spennende å se resultatet! Lenken i artikkelen fungerer ikke.

  2. Hei Håkon,

    Takk for info om lenken. Jeg skrev opprinnelig feil url, som jeg senere rettet, men den nye url-en peker fremdeles til den gamle ikke-eksiterende adressen. Du kan bruke copy/paste, rett inn i nettleseren, så skal det funke.