Nullvisjon for samlivsbrudd

I april satt min gode venn Trond Sæthren og jeg sammen i en hule, ute på Giske på Sunnmøre. Vi snakket sammen om arbeidet han leder, Familiefokus, og det faktum at det virker som om terskelen for samlivsbrudd blant kristne har blitt lavere.

Der inne i hulen kom ideen til Trond: Hva om vi lanserer en nullvisjon, en visjon om at det ikke skal finnes samlivsbrudd blant kristne? Urealistisk? Joda, men samtidig var vi skjønt enige om, der inne i hulen, at det ville være for dumt å lansere en visjon om “10 % samlivsbrudd”.

Det som Trond og jeg senere har omtalt som “huleopplevelsen på Sunnmøre”, fikk i dag fremsiden i Vårt Land. Der lanserer han ideen om “en nullvisjon for samlivsbrudd blant kristne”.

Du kan og lese innlegget om nullvisjonen på Verdidebatt:

www.verdidebatt.no/debatt/cat19/subcat20/thread290370/#post_290370