Vil “encounter” med Gud fikse alt?

Et av “moteordene” blant endel karismatiske kristne, er encounter. Google oversetter dette med “å møte” eller “støte på”. Å encounter med Gud er noe av det jeg lengter etter mer av.

Jeg møter med jevne mellomrom kristne som har fått en spesiell åpenbaring av en spesifikk sannhet fra Guds ord. Dette er nydelig. Men av og til er det som om enkelte av disse drar denne sannheten så langt, at summen av det som formidles ikke alltid blir helhetlig, eller i verste fall, faktisk usant.

En av mine store helter er Jim Orred. Han er en av lederne for Ungdom i Oppdrag på Kona, Hawaii. Her om dagen skrev han et blogginnlegg om nettopp encounter. Her beskriver mye av det samme jeg selv har tenkt, men som jeg selv ikke har fått satt ord på.

Tenkte jeg ville anbefale bloggen hans. God lesing!


Comments

One response to “Vil “encounter” med Gud fikse alt?”

  1. Takk for tipset Andreas!