Til OL i England

I to år har Ungdom i Oppdrag planlagt å ta med norske ungdommer på misjonstur til OL i England. Nå er tiden kommet.

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Stavanger og venter på flyet som skal ta meg til Newcastle, en av de engelske OL-byene. Jeg blir nok sistemann som ankommer byen, av de 300 personene vær skal være med.

Noen har sagt at dette er Norges største misjonstur til ett sted. Jeg vet ikke om det er sant. Uansett gleder vi oss stort over alle ungdommene som skal være med å sette farge på byen.

I løpet av de kommende dagene skal vi være med å arbeide praktisk, drive søndagsskoler, formidle evangeliet og drive et 24/7 bønnesenter midt i byen. Søndag 29. juli skal crecendo settes, da vikingskipet Gaia skal seile opp Tyne River, hvor et trettitalls menigheter i byen arrangerer festforestilling fest. Der skal vi takke for at engelskmennene gav oss vikinger evangeliet for 1000 år siden, noe som la grunnlaget for det Norge vi kjenner i dag.

Dersom du vil holde deg oppdatert, følg med på www.facebook.com/ywamnorway Der kan du lese oppdateringer fra vikingskipets ferd over havet, samt få ferske nyheter fra temaene som arbeider i Newcastle.