Problemer med å velge?

Har du problemer med å velge bibeloversettelse? Da er du blant de privilegerte.

I flere år har jeg vært stor fan av organisasjonen Wycliffe Bibletranslators. De er en av verdens mest dynamiske kristne organisasjoner, og de gjør et utrolig viktig arbeid. Organisasjonen jobber med å inspirere til bibeloversettelse, SIL – deres utdanningsinstitusjon, utdanner dyktige bibeloversettere, samt at de oversetter Bibelen over hele verden.

Ungdom i Oppdrag og Wycliffe samarbeider i flere ulike regioner, og vi som organisasjon har ofte dratt nytte av deres kompetanse i form av undervisning.

For noen år siden initierte Wycliffe en kampanje, hvor målet er at alle verdens språk skal ha et påbegynt bibeloversettelseprosjekt, der det er behov, innen 2025. I følge de siste oversiktene jeg hørte om, ligger de litt etter oppsatt skjema. Men om man måtte vente et par år ekstra… ja, så er det likevel helt utrolig når dette vil bli realitet.

Når alt dette sies, ble jeg for et par dager siden rystet av å lese et blogginnlegg om nettopp bibeloversettelse. Den er skrevet av Nathan Creitz, og du finner den her: http://nathancreitz.net/bible-translation-problems/ Les, bli berørt og gjør noe med saken!

Hvis du vil lese en annen blogg som ofte omtaler bibeloversettelse og misjon, kan jeg anbefale min venn Eddie Arthurs blogg. Han er leder for Wycliffe England, og du finner den her: http://www.kouya.net/

9 tanker om “Problemer med å velge?

      • presidenta republiky je mimořádnÄ› nekvalitní. NÄ›které tam uvádÄ›né these by si zasloužily podrobnÄ›jší rozbor, napÅ™. «Zákon, který by tak učinil, by byl nepochybnÄ› protiústavní. Moc zákonodárná by se vměšovala do kompetencí moci výkonné, zamezila by tvorbÄ› vůle prezidenta republiky a jeho uvážení o jednotlivých kandidátech a znemožnila by výkonné moci využití jedné z pojistek vůči moci soudní.» Nejsme ve Francii, nýbrž v «Anglii». Exekutiva je podřízena legislativÄ›. Nemáme dÄ›lbu moci, nýbrž parlamentní (westminsterský) systém.

      • I’m with you. We can’t become numb to these horrors; when we do, they will have died aimlessly. I really appreciate that you liked my 2012 Blue Birds, and hope that maybe when you have a moment, you’ll come back and read one of my pieces. Happy New Year, Tim! I’m glad we met through lovely Eden.

      • beckyhi millie!its becky smith from ccbc (i was from jersey)i’ve been following your blog for a while and i am just so excited for the work that God is doing in you and through you!! i remember the blog entry when Cambodia was just an option or possibility….and now you’re there!! God is SO gooood! Thank you for walking in faith and obedience!praying for you!-B

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *